apartments-miki-about-us-location-croatia-02

Apartmani Miki - ponuda usluga

Apartmani Miki nalaze se u selu Donja Klada smještenom na kopnu, svega 20 km udaljenog od grada Senja u Kvarnerskom zaljevu na sjevernom Jadranu. Donja Klada je prekrasno malo ribarsko mjesto, sa svega 10 stanovnika koji ovdje žive tokom godine. Selo se u zadnjih desetak godina od mjesta ribara i pomoraca, pretvorilo u pravo malo turističko naselje koje potpuno zaživi tokom ljetne sezone, te ga to čini idealnim mjestom za odmor i opuštanje tokom godišnjih odmora.

Vino i rakija

Vino i rakija

Domaća vina iz naše ponude tako spajaju sjever i jug Hrvatske, te vam donose najbolje okuse za vaše nepce.
Opširnije

Privatna plaza

Privatna plaza

Privatna plaža udaljena je svega 20 metara od apartmana, te omogućuje uživanje u kristalno čistom moru, idealnom za plivanje, ronjenje s maskama ili bocama i istraživanje.
Opširnije

Bazen

Bazen

Kako bi još više proširili našu ponudu i omogućili vam još ugodniji boravak kod nas, od 2016 godine u sklopu apartmana moguće je uživati u prekrasnom Biodesign bazenu smještenom svega nekoliko metara od vašeg apartmana.
Opširnije

Ostale aktivnosti

Ostale aktivnosti

Ukoliko želite napraviti roštilj, dostupno je mjesto za isti svega nekoliko metara od vašeg apartmana.
Opširnije

Vino i rakija

U ponudi imamo vrhunsko domaće bijelo vino iz sa samog sjevera Hrvatske iz Međimurske županije (Štrigova) i crno vino s otoka Pelješca smještenog na južnom Jadranu u blizini Dubrovnika. Domaća vina iz naše ponude tako spajaju sjever i jug Hrvatske, te vam donose najbolje okuse za vaše nepce. Isto tako možemo vam ponuditi izuzetnu šljivovicu iz Slavonije („Medicina“).

Sva pića poslužena su na terasi svega nekoliko metara udaljenoj od vašeg apartmana sa savršenim pogledom na more i jedinstvenim zalascima sunca. U svako doba dana moguće je naručiti nešto iz izvrsne ponude pića.

Svakim danom svježi kruh i peciva dostavljaju se odmah ispred apartmana kako bi vaš odmor bio što jednostavniji. Kombi s domaćim svježim voćem i povrćem s juga Hrvatske dolazi svakim drugim danom odmah ispred apartmana. Bofrost vozilo sa sladoledom i zamrznutim voćem i povrćem dolazi dva puta tjedno (utorkom i subotom). Ove dostave moguće su samo u glavnoj sezoni, odnosno od lipnja do rujna.

Privatna plaza

Privatna plaža udaljena je svega 20 metara od apartmana, te omogućuje uživanje u kristalno čistom moru, idealnom za plivanje, ronjenje s maskama ili bocama i istraživanje. Plaža je velike površine pa omogućava sunčanje za cijelu vašu obitelj i prijatelje. U sklopu plaže na raspolaganju je prirodni bazen s morskom vodom za djecu. Sve vašu opremu za ronjenje, plivanje i uživanje na moru preko noći možete ostaviti u zatvorenoj prostoriji koja se nalazi na samoj plaži. Velika prirodna plaža s morskim oblutcima nalazi se svega 100 metara od apartmana.

Za naše goste koji voze sa sobom ili dolaze s brodom, omogućili smo nekoliko vezova odmah na našoj plaži. Spust za manje brodove nalazi se u samom mjestu Donja Klada, dok se veći brodovi mogu spustiti u mjestu Sveti Juraj udaljenom svega 20 km, te još veći brodovi kojima je potreban kran, tu je 25 km udaljen grad Senj. Sve ove detalje potrebno je dogovoriti uz prethodnu najavu.

Bazen

Kako bi još više proširili našu ponudu i omogućili vam još ugodniji boravak kod nas, od 2016 godine u sklopu apartmana moguće je uživati u prekrasnom Biodesign bazenu smještenom svega nekoliko metara od vašeg apartmana. Bazen je izrađen od najmodernijih prirodnih materijala kako bi se što više uklopio u okolnu vegetaciju i prirodni kamen, te što manje narušavao prekrasan prirodan okoliš.

Bazen sadrži najmoderniju tehnologiju za filtraciju i čišćenje, te tako vi i vaša obitelj možete bezbrižno uživati u kristalno čistoj vodi. Zahvaljujući grijanoj slatkoj vodi bazen se može koristiti i za vrijeme kad je more hladnije za kupanje.
Nakon cjelodnevnih morskih aktivnosti, opustite se uz zračne i vodene dodatke koje bazen nudi, te se razmazite i priuštite si podvodnu masažu kao savršen završetak dana. Oko samog bazena smještene su površine i terase na kojima se možete sunčati i uživati u prekrasnom pogledu na jadransko more i okolnu prirodu. Bazen je besplatan za korištenje za sve naše goste.

Ostale aktivnosti

Ukoliko želite napraviti roštilj, dostupno je mjesto za isti svega nekoliko metara od vašeg apartmana. Za sva veća druženja, društvene igre i ostalu razonodu sa vašom obitelji i prijateljima, možete koristiti veliku zajedničku natkrivenu terasu s pogledom na more. Na terasi nalazi se oprema za stolni tenis.  Za svaki apartman osigurano je jedno parking mjesto na našem privatnom parkiralištu koje se nalazi odmah ispred apartmana, kako bi bili bezbrižni za vrijeme vašeg odmora, znajući da vam je vozilo na sigurnom. Wi-fi internet veza je dostupna bez dodatne naplate za sve naše goste.

Klimatizirani apartmani

Satelitska TV

Besplatan WiFi

Besplatan bazen

Privatna plaza

Privatni parking